Make your own free website on Tripod.com
dit is waar we zijnmenu-links


poŽzie

essays

foto's

citaten

boekrecensies

gastenboek

Maximiliaan Derawijde


Introduction to the world of Max.

wil je op de hoogte gehouden worden, stuur dan een mailtje naar mij!

Beste bezoeker,

Deze website zal iets met u willen doen. Het valt niet eenvoudig te omschrijven wat, maar ik zal proberen om al tokkelend achter het klavier van mijn computer, u duidelijk te maken wat deze site inhoudt. Als je alles hebt gezien wat er te zien valt voordat je op deze eigenste pagina terechtkwam, zal u inhoudelijk wel een zeker beeld hebben van wat u kan verwachten. Hebt u op dit moment echter nog geen flauw idee, dan stel ik voor dat u terugkeert naar hier en nog eens goed kijkt of u niets over het hoofd gezien hebt.

Inhoudelijk weet u dus dat er hier wat van de edele kunst van de pŲezie te vinden zal zijn, af en toe wat essays, soms een paar bedenkingen, zelfs wat mooie citaten die indruk gemaakt hebben, foto's van de wereld die rondom ons aanwezig is maar die we nog net te vaak als alledaags beschouwen en gemakkelijk over het hoofd zien.

Wat ik hiermee wil bereiken, wil u weten? Weinig. Zeer weinig. Alleen een beetje bewustwording. U hoeft het niet met mijn gedachten eens te zijn. Dat zal regelmatig zonder twijfel ook niet gebeuren. Met mijn poŽzie hoeft u helemaal geen affiniteit te hebben. Soms zal u daar echter misschien wel een teken van herkenning voelen. Maar word alleen maar een beetje bewuster. Het lijkt niet veel gevraagd, maar is moeilijker dan u denkt. Ik probeerde mijn ervaringen in woorden te gieten. Woorden blijven helaas soms een flauw afkooksel van de werkelijkheid. Zoek zelf uw weg, in uw eigen woorden. Succes!

Als u verder op zoek wil gaan, is de menubalk aan de linkerkant een goede hulp... een eenvoudige lay-out, simpele woordjes,... maar ik heb al genoeg gezegd... nogmaals: zoek uw eigen weg, u komt wel thuis!